The event is in the past.

út, 02.10.18 ELIM Kirche, Hamburg

Holy Spirit Night - Hamburg

YOUTH REVIVAL

Seit nun mehr als 25 Jahren erleben wir Europaweit an Holy Spirit Nights, wie Gott jungen Menschen begegnet. Holy Spirit Nights sind seit Beginn immer am Puls der Zeit. Dieses Jahr freuen wir uns auf eine Tour mit Jugendgottesdiensten im Sinne des Heiligen Geistes, in 9 verschiedenen Städten Europaweit.


DIE VERANSTALTUNG IST KOMPLETT AUSVERKAUFT.
ES WIRD KEINE ABENDKASSE GEBEN.

Vstupenky

Stehplatz - freie Platzauswahl

16,00 € (vč. poplatků)

Vyprodáno

Sitzplatz - freie Platzauswahl

19,00 € (vč. poplatků)

Vyprodáno





Informationen zu Versand und Zahlung

út, 02.10.18
Vstup: 18:00
Začátek: 19:00
Ende: 22:30

ELIM Kirche
Bostelreihe 7
DE-22083 Hamburg

Holy Spirit Night e.V.
Junghansstraße 7
DE-70469 Stuttgart

           

Markus Wenz

Markus Wenz (34) je mládežníckym pastorom v zbore GOSPEL FORUM v meste Štuttgart v Nemecku a tiež lídrom a vizionárom hnutia Holy Spirit Night. Markus je zapálený pre prácu Ducha Svätého. Jeho túžbou je vidieť ako mladá generácia prebýva denno-denne v Božej láske a tak prináša zmenu v spoločnosti. "Prvýkrát som zažil skutočné stretnutie s prítomnosťou Ducha Svätého ako 7-ročný. Toto stretnutie zmenilo môj život. Túžim vidieť mladú generáciu, ktorá je hladná po prítomnosti Ducha Svätého, Ježišovom panstve a vedení. Mladá generácia, ktorá je duchovne zjednotená na tej najhlbšej možnej úrovni a taktiež mobilizovaná, vystrojená, vycvičená a vyslaná. Generácia uvoľnená do poslania, pre ktoré bola stvorená: zmeniť svet a písať dejiny."



Jean-Luc Trachsel

Jean-Luc Trachsel od raného detstva cítil povolanie k službe Bohu. Túžbou Jean-Luca je vidieť zjednotenie kresťanov naprieč denomináciami. Jeho citlivosť voči Duchu Svätému otvára brány znamením a zázrakom, uzdraveniu a spaseniu. Jean-Luc je medzinárodným riaditeľom IAHM, ktorej poslaním je obnoviť službu zdravenia v tele Krista. Jean-Luc je členom primárneho tímu „Europe Shall Be Saved – ESBS“, ktorý má za cieľ, aby sa Európa zmenila evanjeliom Ježiša Krista.



Joel Ramsey

Joel Ramsey ist ein Missionar aus Südafrika der zuvor 11 Jahre lang als Pastor in Australien war. Er hat die Leidenschaft jeden kranken Körper geheilt zu sehen. Joel brennt mit Feuer dafür, dass das Evangelium mit Macht und Autorität gepredigt wird. Er sehnt sich danach die Menschen nicht nur zu Jesus zu führen sondern sie zu Jüngern zu machen.

"Unser Mangel an Leidenschaft für das Evangelium ist das Gift, das die Menschen dazu bringt, die Realität Gottes nicht zu glauben" "Krankheit ist für den Körper, was Sünde für die Seele ist und beide wurden am Kreuz von Golgatha bezahlt"



Jeremy Riddle (Bethel Music)

Jeremys Leidenschaft für Gottes Gegenwart ist kaum zu übersehen. Seine Anbetung führt zu geistlichem Hunger und Freiheit in der Gegenwart des Herrn. Er ist Teil der bekannten Worshipband Bethel Music und hat einige bekannte Songs wie „Furious“, „This Is Amazing“, „Fall Afresh“, „God Of The Redeemed“ und „One Thirst“ geschrieben. Die Bethel Church in Kalifornien, wo er auch Pastor und Worshipleiter ist, nennt er seine Heimat.



Benjamin Lim

Pastor Benjamin je súčasťou zboru New Creation Church (zbor Josepha Princa) už viac než 20 rokov a slúži vo viacerych oblastiach. Viac než 20 rokov viedol službu dorastu a mladým pracujúcim vo veku od 13-29. Jeho vášňou je vidieť ako sú životy mladých nadprirodzene menené Ježišovou láskou. Venuje sa tiež výchove a mentoringu mladých lídrov, ktorých vedie k spoznaniu a uchopeniu Božieho povolania na ich živote. Slúžil tiež ako výkonný pastor, kedy dohliadal na celkové hospodárenie zboru, v ktorom pastoroval a viedol viac než 200 zamestnancov a služobníkov. Je súčasťou Rady zboru. Momentálne sa venuje hlavne kázaniu, vyučovaniu a vystrojovaniu pastorov a služobníkov v rôznych krajinách sveta.